×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
19

Är kär i 2 tjejer..

Postat av wikingsson. den 7 November 2014, 19:11
63 kommentarer · 4 109 träffar
Hallåhallå. Sitter verkligen i skiten och har vädjat efter rådgivning från mina vänner men inte fått något bra svar så vänder mig därav till er som är i en mer neutral position.

Jag är först och främst kär i 2 tjejer. Vi kan kalla den ena för UF och andra för BT.

UF är en tjej i min klass som jag varit väldigt bra vän med sen dag 1 i princip och vi båda föll för varandra men beslöt oss för att inte skaffa något förhållande på grund av att vi går i samma klass. Hennes kompis BT är väldigt rolig & snäll. Saken är, i somras så låg jag med UF på bråvalla och ~2 veckor senare så låg jag med BT och dom båda är väldigt väldigt väldigt bra vänner.

Vi alla 3 går på samma skola men min uppfattning är att de inte vet om att jag legat med den andra så att säga. Jag har båda på snap och det händer att det skickas barnförbjudna bilder bland annat med båda två.

Nu till det STORA problemet. Jag är DÖDSKÄR i båda. Jag vill ha båda så innerligt, mitt hjärta slår 150 slag snabbare när jag ser deras namn dyka upp på skärmen eller när jag ser de i skolan.

För att göra eran slutsats lite enklare så har jag laddat upp 2 halv gamla bilder på båda två
UF: http://i.imgur.com/I2qEEfG.jpg?1

BT: http://i.imgur.com/9pnauwD.jpg

Om jag väljer den ena kanske jag förlorar den andra? Om jag inte väljer någon kanske jag förlorar båda? Snälla, vad tycker ni? Är jag dum i huvudet som blivit kär i 2 stycken samtidigt? VEM ska jag välja?

63 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 63 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..