×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
-14

Bruden jag är på G med

Postat av teaR af kumla den 18 Oktober 2014, 01:36
35 kommentarer · 3 220 träffar
Hej fragbite ne

En brud som jag tycker om ganska mycket och är på G med vill att jag ska sova över hos henne imon. Har gjort det förr och har ju blivit att vi genomfört samlag och det blir det imon med. Grejen är att hon bjuder dit sin lillasyster på 12 ynka år varje gång jag träffar och ska sova över hos henne. Varför vet jag inte men så är fallet.. Bruden blir ganska så kåt av sig på natten då hon sover naken och jag håller på pilla lite men jag måste vara så jääkla tyst av mig då syrran också sover fast inte i samma rum.

Det är jätte jobbigt att försöka hålla sig tyst för jag är en sån som flåser jätte mycket och stönar lite smått men högt. Sist jag sov där och stonkade på bruttan så hör jag fotsteg utanför dörren och att någon ställer sig precis utanför dörren och förmodligen lyssnar, alltså lillasyrran. Mitt i sexakten tänker jag bara att så lär hon inte göra så det kan inte vara att hon tjuvlyssnar på vårt samlag. Dagen efter då vi vaknade och ska äta frukost alla 3 är min brud och slänger soporna utomhus och lillasystern säger hade ni det skönt inatt? Och jag skäms och svarar vadåå vad menar du? Då skrattar hon och säger "haha ja ni knullade ju sönder inatt, speciellt du kunde inte vara tyst", samtidigt som hon säger detta tar hon och stryker på min arm och blinkar med ena ögat.

Det måste väl ändå betyda att hon är smått sugen på mig med? Vad ska jag göra? Hon är 12 år men ser ut o va 14 så jag hade kunnat, men är rädd att bruden ska få reda på det? Vad ska ja göra ? Bäst att låta bli eller kan man få henne tyst på nåt sätt?
Föregående tråd
Nästa tråd

35 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 35 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..