×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Secret Team kvalar in till New York

3
Den andra semifinalen i det europeiska ESL One New York-kvalet har avgjorts, med Secret Team som vinnare över Na`Vi.
Nu har två av de fyra europeiska platserna till ESL One New York i oktober fyllts. Tidigare stod det klart att Cloud 9, med bland andra svenske Johan "pieliedie" Åström, kvalat in efter en vinst över Alliance. Nu har även Gustav "s4" Magnussons Secret Team säkrat en plats.



s4 och hans nya lagkamrater säkrar en plats till Manhattan.


Secret Teams semi-finalmöte blev mot Natus Vincere, laget som både Clement "Puppey" Ivanov och Kuro "KuroKy" Salehi Takhasomi lämnade i förmån till just Secret Team. Det givna rivalmötet blev dock inte alltför jämnt då Secret Team vann med 2-0. Resultatet innebär att laget är i Winner Bracket-final och således har säkrat en av de fyra europeiska platserna till New York.

Deltagarlista: ESL One New York

Kina Vici GamingUSA Evil Geniuses
USA Na`Vi.USVärlden Cloud 9
Europa Secret TeamUSA Nordamerikansk kvalplats #3
Europa Europeisk kvalplats #3Europa Europeisk kvalplats #4

Totalt tre svenskar är än så länge klara för turneringen; Ludwig "zai" Wåhlberg (Evil Geniuses), Johan "pieliedie" Åström (Cloud 9) och Gustav "s4" Magnusson (Secret Team). Ytterligare fem svenskar har möjligheten att kvala in då Alliance, som har fyra svenskar, "bara" behöver besegra Virtus.pro för att ta en av platserna i det europeiska kvalet, medan Linus "Limmp" Blomdins compLexity kämpar om den sista platsen i det nordamerikanska kvalet.

ESL One New York spelas den 9-10 oktober i Madison Square Garden Theatre. Prispotten har börjat på 100 000 dollar, motsvarande 714 000 kronor, och förväntas att öka med hjälp av en compendium-liknande tjänst.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..