×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Team rOtk vinner All-Star-matchen

1
Techies jungfrumatch, en dansande BigDaddy och Dendi utan kills — så gick All-Star-matchen på The International 4.
All-Star-matchen på The International 4 har spelats, och det är Team rOtk som står som vinnare efter en tämligen ensidig match.

Redan från start blev mötet en publikaccelerator när Bruno kom in på scenen och presenterade trofén — en ost, kanske mer förståeligt om den presenteras som "The Cheese". Jublet blev ju inte heller lugnare när spelarna äntrade scenen och trash-talket drog igång. Minnesvärt var när XBOCT började med ett grovt trash-talk mot sin mot-kapten, varpå Kaci Aitchison frågade "Are you going to take that?" och rOtk svarade kort och koncist "Yes".

Även väntat var att publiken skulle gå vild under draften. Vi fick se hjältar som Phoenix, Legion Commander och Pudge spelas, men definitivt mest anmärkningsvärt var när Arteezy sade "It's gonna be explosive" varpå Techies pickades och hela arenan gick i taket. Kanadensaren fick alltså äran att spela den första officiella Dota 2-matchen med den nylanserade hjälten.



Så fort matchen drog igång försvann spänningen dock. Team XBOCT fick first blood, men sedan sprang Team rOtk iväg helt. Stämningen var dock på topp matchen igenom, och trots att Dendi låg på noll kills, att Arteezy stod för en enligt många besvikelse med Techies och att Team rOtk hade ungefär hundra kills fler än sitt motstånd var atmosfären som väntad under en All-Star-match.
Världen Team rOtk vs. Världen Team XBOCT — 1-0

Team rOtk: Puppey, BigDaddy, s4, Ferrari_430, BurNIng
Team XBOCT: Loda, Dendi, ChuaN, iceiceice, Arteezy
Årets All-Star-match ligger alltså bakom oss, och det blev ingen Gangnam Style från publikfavoriten Dendi. Det finns dock en hel del sevärt under hela matchen, och vi rekommenderar VOD:en!

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..