×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DotA 2

Newbee slår Vici — DK vs. EG härnäst

1
Newbee drömsaga fortsätter genom att man lyckats slå Vici Gaming i den inledande matchen på The International 4:s Main Event.
Den första matchen på The International 4:s Main Event har nu avklarats och det blev till början en ordentlig överkörning av Newbee som lyckades slå Vici Gaming i Winner Bracket semifinalen med 2-1 i games.

Det första gamet inleddes med firstblood 25 sekunder innan creepsen spawnade till Newbees fördel och efter det flöt det bara på för xiao8 och co. Laget lyckades också bättre i laningfasen, då man lyckades komma vinnande ur både top-, mid- och safelane. Efter 8 minuters spelande hade Newbee en ledning på 7 500 gold och började då pressa ut Vici med sin Rhasta, Chen och Luna kombo. Några minuter senare hittade Newbee ett läge att pusha toplane och det hela slutade med att man fick tre torn och båda barackerna, som Vici aldrig lyckades stoppa. Vici kastade in handduken efter drygt 14 minuters spel och då var Newbee i ledning med mäktiga 15 000 gold.

Game två började väldigt avvaktande från bådas håll. Newbee lyckades dock hitta två kills efter 4 minuters spel, där också first blood var inkluderad. Efter det skapade man sig ett litet övertag, som dock inte varade länge. Vici lyckades hämta upp underläget och vände sedan på matchen då man både började vinna teamfights och splitpusha med Natures Prophet. Trots att det under många stunder i gamet var jämt i kills, så var Vicis ledning 24 000 gold efter 30 minuters spel. Gamet slutade med att Vici vann en fight och Newbee inte kunde hålla emot Vicis push.

Det sista och avgörande gamet inleddes väldigt passivt och efter drygt 11 minuters spel hade vi endast sex kills, med 4-2 till fördel för Newbee. Efter 20 minuter spel hade Shadow Shaman plockat upp en Blink Dagger och i en kombination med en "Naixbomb" lyckades man döda Vici:s Sylar i Radiants djungel. Efter det plockade man också Roshan och hade ett säkert grepp om matchen, med en ledning på 12 000 gold. Trots en liten upphämtning av Vici så lyckades man inte hålla tillbaks Newbee som vann det sista och avgörande gamet efter 34 minuter. Laget avancerar nu till WB-final där vinnaren mellan Evil Geniuses och Team DK väntar.
Kina Vici Gaming vs. Kina Newbee — 1-2
VG: Fenrir, Fy, rOtk, Super! & Sylar
NB: xiao8, Hao, Mu, Banana & SanSheng
Detta innebär att Newbee har säkrat den första platsen till Winner Bracket finalen och har också säkrat en top 3 placering på The International 4. Nästa på tur är Team DK som tar sig ann Evil Geniuses.
USA Evil Geniuses vs. Kina Team DKBetta i tipset

DK: BurNing, LaNm, MMY, Mushi & iceiceice
EG: ppd, Universe, Arteezy, Zai & mason
Vinnaren av denna match kommer att ställas mot Newbee i WB-finalen som också är dagens sista match. Det lag som lyckas vinna den matchen är också klara för Grand Final här på The International 4 och har möjlighet att komma hem motsvarande 34 000 000 kronor.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..