×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

TV6 sänder The International 4

1
"Sexan" offentliggör att de fortsätter på sin e-sportsatsning genom att återigen sända The International i rutan.
Med knappa tre veckor kvar till tidernas största e-sportturnering, sett till prispengar, offentliggör TV6 att de kommer sända The International 4. Det blir andra året i rad som den svenska TV-kanalen satsar på Dota 2-världens crème de la crème då de under fjolårets upplaga sände ut för svenska folket när landsmännen i Alliance kammade hem motsvarande 9,3 miljoner kronor.

Sändningen sker i samarbete med DreamHack, där kommentatorer och programledare samlas i DreamHack-MTG-studion i Stockholm medan man även kommer ha reportrar på plats i Seattle, där turneringen spelas. Majoriteten av turneringen verkar sändas på TV6 Play och Viagame, men från 01:00, svensk tid, under spektaklets två avslutande dagar kommer det även att sändas i mer traditionell TV.

— E-sport är ett globalt fenomen där Sverige ligger i framkant. Vi har några av världens största e-sportstjärnor och tillväxten är extrem både vad gäller antalet utövare och publik. Det är såklart fantastiskt roligt att kunna erbjuda svenska annonsörer ett effektivt sätt att nå den svenska e-sport publiken genom Viagame, TV6 och TV6play, säger Mats Nyman, försäljningsdirektör MTG TV.

The International 4 drar igång den 8 juli, och från och med den 18 juli drar slutspelet igång med en arenashow. Fragbite kommer att vara på plats i KeyArena för turneringens slutspelsfas där vi planerar att bjuda på så saftigt innehåll som möjligt.

Hur kommer du att följa The International 4?

318 personer har röstat

18 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 18 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..