×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Alliance tar in Orange-spelare — som coach

1
Orange-supporten Chuck "WinteR" Litt-Binn kliver in som coach för svenska Alliance under ESL One Frankfurt och The International 4.
I helgen spelas ESL One Frankfurt i den tyska VM-stadion Commerzbank Arena. På plats kommer, bland andra, de svenska The International-titelinnehavarna Alliance att vara, och nu står det klart att de tar med sig en coach. Coachen är inte heller vem som helst; den malaysiske Orange eSports-spelaren Chuck "WinteR" Litt-Binn.



S4, AdmiralBulldog och deras lagkamrater får coachning under ESL och TI4.


Det blir inte den första gången WinteR agerar coach för den svenska femman. Under WPC-ACE #2 i Kina hjälpte han laget komma till semifinal, där de eliminerades av Team DK som i sin tur föll i finalen mot Invictus Gaming.

Efter ESL One Frankfurt kommer WinteR även att följa med svenskarna till Seattle för att coacha dem under The International 4. WinteR själv kommer inte att spela turneringen då hans Orange misslyckades med att avancera från det sydostasiatiska kvalet, något som fick organisationen att sparka tre av lagets spelare.

ESL One Frankfurt drar igång nu på lördag, den 28 juni, och slutar dagen därpå. Prispotten ligger uppe i 202 250 dollar, motsvarande 1,36 miljoner kronor, där vinnarna kammar hem cirka 545 400 kronor. På plats, utöver Alliance, kommer Na`Vi, Cloud 9, Fnatic, mousesports, Evil Geniuses, Vici Gaming och Invictus Gaming att vara. Även Fragbite kommer att vara på plats för att leverera så saftigt innehåll som möjligt.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..