×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

5.3 miljoner till asiatisk storturnering

1
Nu har en ny turneringsjätte klivit fram — WEC har idag presenterats och där kommer att vara minst 5.3 miljoner kronor i prispotten.
5.3 miljoner kronor i prispotten fördelat på fyra speltitlar, det är nya asiatiska storturneringen World e-Sports Championships som nu under sensommaren kommer att spelas på fotbollsarenan Yellow Dragon Stadium i Hangzhou, Kina. Allt går av stapeln den 8 till 10:e september och på plats kommer Dota 2, StarCraft II, Hearthstone och Warcraft III att spelas.

Hur man tar sig till LAN-finalerna och hur pengarna fördelas mellan de fyra spelen är i skrivande stund in avslöjat. Klart är dock att vi nu kommer se en ny storturnering äntra den redan fyllda sfären av esportsturneringar. Mer information om turneringen, om du kan kinesiska, kan du hitta på deras officiella sida, http://wec.d8tv.com/.

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..