×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DotA 2

6 miljoner dollar till The International 4!

1
Prispotten för The International 4 har nått motsvarande 39,5 miljoner kronor, vilket innebär att compendiumets högsta stretch goal blir verklighet.
Att The International 4 har krossat alla prispotter i e-sportens historia är vid det här laget gamla nyheter. Vad som dock är nytt är att compendium-försäljningen nått sitt högsta mål — 6 miljoner dollar. Pengarna motsvarar hisnande 39,5 miljoner kronor, och innebär att stretch-goalet "Base Customization" låsts upp.

Base Customization, eller "Hats on Towers" som många community-anhängare kallar det, innebär att samtliga compendium-användare kommer att få ett item som tillåter dem att modifiera byggnader i sin bas.

TI4 compendium stretch goals
1,8 miljoner
2 miljoner
2,2 miljoner
2,4 miljoner
2,6 miljoner
2,9 miljoner
3,2 miljoner
3,5 miljoner
4 miljoner
4,5 miljoner
5 miljoner
5,5 miljoner
6 miljoner
Evolving Battle Point Booster
Loading Screen Treasure
Arcana Vote
Special Edition HUD
Solo Championship Vote
New Game Mode
Immortal Treasures
Chat Emoticons
Mini-Pudge Courier
New Music
New Matchmaking
Environmental Effects
Base Customization
Samtliga ovanstående "stretch goals" har uppnåtts.

Nu kommer scenen äntligen få reda på frågan som många ställde sig från början; är 6 miljoner dollar maxgränsen för turneringen, eller kommer Valve lägga till ytterligare stretch-goals alternativt bara låta prispotten öka? Vi väntar med spänning på ett uttalande från turneringsarrangörerna.

47 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 47 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..