×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DotA 2

TI4-prispotten springer förbi 4 miljoner

1
Prispotten för The International 4 ökar för varje sekund som går, och nu har den passerat 4 miljoner dollar-strecket.
Efter att compendiumet för The Internationals fjärde upplaga släppts är det omöjligt att kunna säga hur mycket pengar som ligger i prispotten. Varför? För att den ökar så drastiskt att summan hinner ändras innan man ens hinner uttala siffran man ser på skärmen. Nu har den passerat 4 miljoner dollar, vilket innebär en Mini-Pudge courier till folket!

TI4 compendium stretch goals
1,8 miljoner
2 miljoner
2,2 miljoner
2,4 miljoner
2,6 miljoner
2,9 miljoner
3,2 miljoner
3,5 miljoner
4 miljoner


4,5 miljoner
5 miljoner
5,5 miljoner
6 miljoner
Evolving Battle Point Booster
Loading Screen Treasure
Arcana Vote
Special Edition HUD
Solo Championship Vote
New Game Mode
Immortal Treasures
Chat Emoticons
Mini-Pudge Courier


New Music
New Matchmaking
Environmental Effects
Base Customization

Prispotten, som i dagsläget motsvarar över 26 miljoner kronor, började på 1,6 miljoner dollar och har fått sig en ökning på 2,5 dollar för varje compendium som sålts. Detta innebär strax över en miljon compendiums sålts, vilket kan ses som en positiv siffra inför evenemanget. I skrivande stund krävs det att ytterligare 720 000 compendium säljs för att potten skall uppnå 6 000 000 dollar, vilket tros vara maxgränsen. Vad som skulle hända med försäljningen om man toppar prispotten är oklart.

Något värt att notera är att prispotten för The International 4 redan krossat fjolårets upplaga, som äger det tidigare rekordet för prispott på ett och samma esport-evenemang. Fjolårets prispott låg på strax över 2,8 miljoner dollar. Vill man följa årets prispott gör man det bäst på Compendium-sidan.

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..