×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Kvalet till ESL One har börjat

1
Idag inleds kvalet till ESL:s superturnering, först ut är RoX.KIS och Team Dog.
Första kvalmatchen till ESL One pågår i skrivande stund mellan RoX.KIS och Team Dog (stream). Sexton lag slåss om chansen att få en plats i superturneringen och LAN-finalerna i Frankfurt, Tyskland i sommar. Na`Vi och svenska Alliance är de två inbjudna lagen, övriga måste kvala in.

Utav de 16 lagen som deltar i kvalet kommer bara tre få åka till finalerna. Första skedet är ett gruppspel på fyra grupper, där förstaplatstagarna i varje grupp spelar om två av platserna. Den tredje och sista möjligheten att ta sig vidare till Frankfurt görs upp om i ett vanligt finalslutspel efter gruppspelet.


Arenan där ESL One Frankfurt kommer ta plats


Kvalet bjuder på en högintressant deltagarlista. Bland annat hittar vi svensk-danska laget Monomaniacs (föredetta Drakdräpare, Team PrOperty), som precis tagit sig till finalslutspel i Fragbite Masters.

Grupp A


Ryssland Empire
Ryssland Virtus.Pro
Danmark MeetYourMakers
Sverige Monomaniacs
Grupp B


Ryssland RoX.KIS
Europa Team Dog
Ryssland Relax
Serbien ONE

Grupp C


Europa Fnatic
Vitryssland Power Rangers
Kazakstan NEXT.kz
Ryssland Duza
Grupp D


Världen Cloud9
Europa Sigma.int
Tyskland Goomba
Europa Hehe United
Totalt är det alltså fem européiska lag som på plats kommer fightas om 150 000 dollar (närmare en miljon kronor) på Commerzbank Arena i Frankfurt.

Vilka lag tror ni kommer lyckas ta platserna? Kommentera gärna nedan!

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..