×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

EternaLEnVy till StarLadder med EG

1
Evil Geniuses tvingas åka med inhoppare till Kiev då Clinton "Fear" Loomis hindras av skada.
Som bekant kommer Evil Geniuses att vara ensam amerikansk representant på StarLadder efter att de lyckades vinna den amerikanska regionen. Nu står det dock att Clinton "Fear" Loomis kommer att stå över miljonfinalerna. Anledningen till detta är att hans epikondylit, även känt som tennisarmbåge, inte läker tillräckligt smidigt. Loomis har själv sagt att han vill spela, men att organisationen hellre ser honom läka än att tävla.



Fear får stanna hemma från Kiev.


Inplockad för att ersätta veteranen är den kanadensiske Cloud 9-spelaren Jacky "EternaLEnVy" Mao. Cloud 9 var laget som drog det korta strået när den europeiska sektionen av StarLadder avgjordes via en three-way-tie, vilket gjorde att de slutade på en femteplats och precis missade deltagande på finalerna.

Evil Geniuses på StarLadder IX-finalerna
Sverige Ludwig "zai" Wåhlberg
USA Peter "ppd" Dager
USA Saahil "Universe" Arora
Kanada Artour "Arteezy" Babaev
Kanada Jackie "EternaLEnVy" Mao
StarLadder IX-finalerna arrangeras nu i helgen på CyberSports ARENA i Kiev, Ukraina. Prispotten uppnår just nu 212 497 dollar, vilket motsvarar strax under 1,4 miljoner kronor.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..