×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Property lägger ner Dota 2

1
Tre kvartal efter rekryteringen av sitt senaste Dota 2-lag har Team Property lagt ner MOBA-titeln och laget splittras.
I fjolårets augusti rekryterades Dota 2-laget Out of Tangos till Team Property. Sedan dess har laget haft förhållandevis framgång genom att ha deltagit i bland annat Fragbite Masters och DreamHack Winter 2013. Nu tar resan dock slut.

Team Property har offentliggjort att de släppt Dota 2-laget och samtidigt lämnat Dota 2 helt och hållet. Anledningen till detta är att man inte känner en lönsamhet när strax-under-toppscenen, där Team Propertys Dota 2-lag låg, har fått färre och färre turneringar att spela.

— Det senaste halvåret har det svenska landskapet för tävlingsriktad Dota 2 förändrats på allvar i och med DreamLeague. Det är idag en betydligt mindre tävlingscen för tier 2 lag än tidigare så det gör att vi tar beslutet att lämna Dota 2, skriver en representant till Team Property.

Laget tycks inte heller hålla ihop efter att ha tappat sin organisation, detta då Jesper "Frigoleet" Göthe och Staffan "Steffstyle" Solin tycks fortsätta sitt spelande i Drakdräpare. Vad som händer med de övriga spelarna i laget återstår att se.
Team Property var:

Sverige Jesper "Frigoleet" Göthe
Sverige Felix "Floxplox" Strömqvist
Sverige Staffan "Steffstyle" Solin
Sverige Julius "cYso" Åberg
Sverige Joakim "M4lem" Andersson

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..