×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DotA 2

Svenska doldislaget till ESL One-finalkvalet

1
Det svenska doldislaget Drakdräpare lyckades med att ta sig till finalkvalet där de nu kommer att göra upp om en av de tre finalplatserna till den stora miljonturneringen ESL One i Frankfurt.
Den 28 juni går ESL One i Frankfurt av stapeln. Efter att 224 lag tävlat om en av fyra platser till finalkvalet står det nu klart vilka som gått vidare till nästa runda. Det Svenska laget Drakdräpare, hehe_united, ONE (ex-Sensei Gaming) och Duza blev de fyra lagen som nu kommer att kämpa tillsammans med de tolv redan seedade lagen för att bli ett av de tre lag från Europa som kommer få vara med i den stora finalturneringen.

Totalt kommer det tillslut vara åtta lag som kommer att spela turneringen. Tre lag kommer som sagt att skickas från Europa, två från Asien och ett från USA. Dessutom har ytterligare två lag, Na`Vi och Alliance, blivit tilldelade varsin direktinbjudan. I prispotten ligger 150 000 dollar som motsvarar cirka en miljon(!) svenska kronor.

Klara för turneringen
Sverige Alliance — Inbjudna

Ukraina Na`Vi — Inbjudna

Europa TBD — Från det europeiska kvalet

Europa TBD — Från det europeiska kvalet

Europa TBD — Från det europeiska kvalet

Världen TBD — Från det asiatiska kvalet

Världen TBD — Från det asiatiska kvalet

Världen TBD — Från Nordamerikanska kvalet
Europeiska finalkvalet

Ryssland Team Empire
Vitryssland Power Rangers
Världen Team Dog
Världen Cloud 9
Ryssland RoX.KiS
Kazakstan NEXT.kz
Europa Fnatic
Ryssland Virtus.Pro
Ryssland Relax
Europa Sigma.int
Danmark MYM
Tyskland GOOMBA Gaming
Europa hehe united
Sverige Drakdräpare

Ryssland Duza Gaming
Europa Team ONE

Fragbite fick tag på den enda icke-svenska spelaren Sebastian "solen" Kjaer från det svenskbaserade laget Drakdräpare för en kommentar där han berättar att det känns som en positiv bekräftelse att kvala in.

— It feels amazing to qualify. It really shows the hard work paying off, and potential that we have with this team. We will definitely try to take advantage of this huge chance that we have now, to prove ourselves against the top teams in the scene, and hopefully this will give us the exposure that we feel we deserve, berättar lagets kapten.

Vill man läsa mer kan man göra detta på den officiella ESL-sidan och på Gosugamers.

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..