×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DotA 2

Information om TI4 offentliggjord

1
Valve har släppt information om årets The International-upplaga, som bekräftar datum, plats och vag kvalinformation.
Vad som tidigare ryktades har nu bekräftats fullt ut av människorna bakom Dota 2. Istället för att arrangera The International 4 i augusti, då de tidigare upplagorna hållts, kommer datumen för miljonturneringen att vara 18-21 juli. Framför allt kommer den nya platsen för evenemanget att vara KeyArena i Seattle, som är betydligt mycket rymligare än Beneroya Hall, där de två senaste upplagorna arrangerats.



En fullsatt Key Arena i Seattle under en One Direction-konsert.
Bildkälla: Key Arenas Facebook


Valve har även bekräftat att det kommer arrangeras fyra regionala kval detta år, till skillnad från i fjol när det bara arrangerades två. Dessa kval kommer att dra igång den 12 maj och sluta näst intill två veckor senare. Detta innebär att listan över direktinbjudna lag smalas ner med två platser, så att det blir elva invites totalt. Exakt vilka regioner som får sig kval är oklart, men det bör gälla Europa, Nord- och Sydamerika, Kina och Sydostasien. Om allt går som i fjol kommer tvåorna i varje regionala kval att få åka till Seattle och slåss om den sista platsen i turneringen på plats.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..