×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Kabu lämnar RattleSnake

1
Silly season fortsätter — The Internationals sista-chansen-vinnare tappar en, kanske två spelare.
Det är via sitt konto på Weibo, den kinesiska motsvarigheten till Twitter, som Kai "Kabu" Zhao offentliggjort att han har lämnat RattleSnake. I skrivande stund har han inte offentliggjort vad han skall göra härnäst, vilket gör offlanerns karriär oklar.

— I left the team. Good luck to my brothers in arms. Icy, SagM and XiaoLuo

Om man kollar på uttalandet kan man notera att Zhicheng "Lanm" Zhang inte nämns. Något som ytterligare spär på ryktet att han är påväg att gå med i DK:s nya satsning.

RattleSnake

Yinqi "Luo" Luo
Peng "Icy" Wang
Li "SagM" Lo
Zhicheng "Lanm" Zhang?

RattleSnake uppmärksammades bland annat under The International 3:s absoluta start då man, efter en andraplats i öst-kvalet, fick spela mot franska Quantic Gaming om en plats till The International. Man vann matchen men placerade sig på en delad sistaplats.

Det är absolut inte den första lagförändringen som drabbat ett The International 3-lag. RattleSnakes landsmän Team DK gjorde sig av med rOtk medan Orange-profilen Mushi sökt sig till Kina för att spela på en högre nivå. Zenith har tappat nästan hela sitt lag medan Virtus.pro även dem renoverar sin femma. Allt detta finner ni under relaterade nyheter.

Relaterade nyheter:
  • Zenith nere på två man
  • Trots framgången — Mushi till Kina
  • rOtk får lämna Team DK
  • LighTofHeaveN tredje man in i Virtus.pro
  • 1 kommentarer — skriv kommentar

    Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
    Visa 1 kommentarer

    Skriv en kommentar

    Laddar..