×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Highlights

m0nesys sjuka situation: Överlevde ett skott när han hade 1 HP

1
Ibland händer konstiga grejer i CS:GO. Men det är inte så ofta man ser någon med 1 HP överleva ett skott när den bara har 1 HP.
Under gårdagen satt Ilya "m0NESY-" Osipov och streamade när han spelade med Kenny "kennyS" Schrub. Då uppstod en minst sagt konstig situation.

G2 Esports-stjärnan hade endast 1 HP kvar när han blev träffad av en motståndares skott. Det konstiga? Han dog inte. Skottet tog bara bort 1 HP från hans armor.

Skottet var ett wallbang och det måste ha varit en rejält tjock vägg en riktigt lös kula som träffade m0nesy. Det finns situationer där man endast kan tappa armor, till exempel av en HE-granat som är långt bort från en. Exempel på detta finns i Youtube-videon från 3kliksphilip här under. Men att skott inte gör någon skada på en motståndare är något extremt ovanligt och konstigt.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..