×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

#TBT: De bästa fragsen från GeT_RiGhTs 1.6-karriär

3
Christopher "GeT_RiGhT" Alesund är erkänt en av tidernas bästa Counter-Strike-spelare, och nu finns det en film som visar hans bästa sekvenser från hans 1.6-karriär.
Att NiP Gaming-stjärnan Christopher "GeT_RiGhT" Alesund har talang för Counter-Strike är ingen hemlighet. Det är inte heller någon som gått ovetandes om hans framgångar under 1.6-versionens senare år. Nu har dock filmskaparen "athid" tagit på sig att samla svenskens bästa sekvenser.

I denna film får man inte bara uppleva imponerande rundor, utan också en nostalgitripp. Den som följde 1.6 kan gotta sig i välkända lag och spelare från förr, som oftast är på fel sida av Alesunds pipa.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..