×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Video

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSVideoÖvrigt

#TBT: De bästa fragsen från GeT_RiGhTs 1.6-karriär

3
Christopher "GeT_RiGhT" Alesund är erkänt en av tidernas bästa Counter-Strike-spelare, och nu finns det en film som visar hans bästa sekvenser från hans 1.6-karriär.
Att NiP Gaming-stjärnan Christopher "GeT_RiGhT" Alesund har talang för Counter-Strike är ingen hemlighet. Det är inte heller någon som gått ovetandes om hans framgångar under 1.6-versionens senare år. Nu har dock filmskaparen "athid" tagit på sig att samla svenskens bästa sekvenser.

I denna film får man inte bara uppleva imponerande rundor, utan också en nostalgitripp. Den som följde 1.6 kan gotta sig i välkända lag och spelare från förr, som oftast är på fel sida av Alesunds pipa.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..