×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

mYm byter CS-lag

1
Under första dagen av Optihack, alltså i början av januari, meddelade den danska multispelsklanen mYm (meet Your makers) att de låtit uppstickarklanen Asylum stå för klanens CS-sektion. Ett par mediokra insatser senare är detta nu historia. I en nyhetsartikel på mYm:s hemsida meddelar mYm-organisationen nämligen att de nu gått skilda vägar. När det gäller orsaker till beslutet pekar organisationen bakom laget på bristande av både aktivitet och tillfredsställande resultat. Vad som händer med det gamla mYm-laget, som vi nu kan kalla Asylum igen, är fortfarande okänt.
Redan nu är emellertid ett nytt lag offentliggjort, vilket vi i fortsättningen kan se bära mYm-flaggan på CS-servrarna. Det är det gamla PUI.Kapow-laget som fått chansen att ge det hela ett till försök. mYm:s nya lag ser ut så här:
  • iTzO
  • PaCMaN
  • Wire
  • gAze
  • torM
De flesta är antagligen ganska okända för svenska ögon, möjligen bortsett från den gamle Dynamic Crew och mTw-spelaren torM.

Framtiden planeras innehålla en plats i EPS Danmark (f.d. DEL). Vad som kommer hända med lagets plats i EuroCup är fortfarande oklart.

54 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 54 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..