×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

ahl och fisker går med i SK.swe

1
De två föredetta-2easy/Team9-spelarna ahl och fisker har nu anslutit sig till SK.swe. Enligt ett uttalande på Schroet.com av bds har de haft dessa två spelare i åtanke en längre tid. SK.swes lineup kommer nu att se ut så här:

  • Heaton

  • Potti

  • brunk

  • ahl

  • fisker


Medion kommer att vara inaktiv tills 1.6 släpps (vilket inte bör dröja alltför länge) och Bengan kommer att bli första reserv.



I bds uttalande säger han också att ahl och fisker kommer att skriva kontrakt med SK för 1 år framöver inom en snar framtid. Detsamma gäller brunk. Potti och Heaton har redan kontrakt. Han svarar också på kritiken om klanhoppningen, som förmodligen kommer att dyka upp nu, så läs hans uttalande innan ni börjar kritisera.



En intervju med fisker, gjord av ingen mindre än bds själv, finns även att läsa här. Ett litet utdrag måste vi självklart bjuda på:

Are you going to spend real life time with your new mates?



Ofcourse I am, we are gonna play together from café Nine in Stockholm and maybe damp some when we're not playing :P

47 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 47 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..