×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

DSky, redruM och astralis byter kort *

1
För inte alls länge sen såg vi att Destination Skyline och astralis bytte spelare som barn byter hockeykort. DSky tog astralis Guardian och tihOp och som följd till detta tog astralis alfa.
Nu har det skett igen, fast nu är också redruM med i leken. DSky har fått släppa ifrån sig Guardian och tihOp samt redruM har låtit NicoustiE gå. Dessa tre har nu gått till astralis, som i och med detta låtit acid-, alfa och Melvin gå. astralis uppställning ser numera ut såhär:
  • bloodR
  • Guardian
  • kuviCk
  • NicoustiE
  • tihOp
Eftersom så många frågetecken är outrätade har vi på Fragbite valt att göra en intervju med klanens manager, Smiley.

ast|Smiley^


Vi börjar med den självklaraste frågan; varför har ni valt att plocka in Guardian, tihOp och NicoustiE istället för acid, alfa och Melvin?

Melvin ska göra lumpen om några dagar, vi fick reda på detta ett tag sen och vi trodde att han skulle kunna framskjuta det men tyvärr var detta inte fallet.

acid- kom tillbaka från lumpen ca 2 månader sedan och han är inte lika vass som han brukade vara - vilket är fallet för dom flesta som gör lumpen och försöker göra en comeback i CS när dom återkommer. Han är en jättego person IRL så det gjorde vår beslut svårare

alfa var vår senaste spelare som har mycket erfaranhet också. När han hörde om Guardian och tihOp så var han modig nog att erkänna att det finns spelare där ute som skulle klara platsen bättre än honom - naturligtvis tänkte vi båda på NicoustiE från redruM.

Guardian och tihOp har båda spelat i Astralis tidigare och vi hade ett väldigt bra lag. Som i flesta klaner som har nyligen kommit in i "topp scenen" så brukar saker och ting hända - folk blir erbjudna att gå med i klaner med bättre sponsorer osv.

Men efter vår resa tillsammans i USA (CPL Winter - astralis och d-Sky) så var det uppenbart att vi passar bättre IRL samt att vi nu har de mest överensstämmande spelarna i Finland om du frågar mig.

Vad har astralis som varken redruM eller DSky har?

redruM - sponsorer. DSky - team chemistry

Är det några pengar, dvs. spelarköp med kontrakt eller liknande inblandat?

Alla tre gick med oss eftersom dom ville ha bästa laget Finland kan erbjuda. Vi har inte "köpt" några spelare.

Vet du vad som händer med DSky och redruM nu?

DSky kommer att uppenbarligen ta in ett par spelare. I Finland är mysse nog den ända som skulle platsa i DSky, så deras andra spelare blir en svensk tror jag. Allt beror på vad som händer med deras sponsorer, det är ju trots allt ett nytt år. Ingen aning om redruM.

Var ser vi er härnäst?

NicoustiE är 16 år och kan ej delta i CPL tills han fyller 17 (juli), så det blir nog en Finsk turnering som hålls i februari eller mars med 10 000€ i prispengar.

Tack för din tid, har du något att tillägga?

Stort tack till våra sponsorer, Shuttle, Steelpad och Icemat och tack till alla våra fans som har stått vid vår sida och slutligen tack för intervjun.
Jag kan väl bara avsluta med att säga #astralis, #redruM, #D-Skyline och gott nytt år!

Uppdatering: natu har skrivit ett litet statement där han förklarar situationen i DSkys vy. Ni finner hela uttalandet här.
This is not the last of Destination Skyline. This is just yet another survival story. We will eventually announce a new lineup, we do not know when yet - so don't bother asking and save our time answering to those endless questions. We will also announce a new sponsor in the near future. As you probably already guessed and considering you've read our IRC topic lately, we will NOT attend OptiHack'05 for obvious reasons. Thanks for your time and a happy new year to everyone!

108 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 108 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..