×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

SK:s svenska CS-lag lämnar organisationen? *

1
Enligt Gamingeye så har det svenska CS-laget i SK bestående av HeatoN, fisker, SpawN, ahl, Hyper och Potti valt att inte förlänga deras kontrakt med SK. Kontrakten ska ha gått ut den 31 december förra året (2004).
Det finns ännu inte något uttalande från SK, men nickbyten på IRC talar för nyhetens sanning, även om man självklart inte kan fästa någon särskild vikt vid en sådan sak.

Det har länge ryktats att något sådant här skulle ske. Historien tog sin början då det blev klart att SK.swe inte fick åka till CPL Winter. Till en början var SK:s ursäkt att man ville ge det tyska laget erfarenhet, men det visade sig senare att så inte var fallet. Ända sedan CPL Winter-affären har rykten och spekulationer härjat kring SK.swe och det verkar som vi äntligen kommer att få veta vad det egentligen är som har hänt och kommer att hända.

Tills vidare ber vi er hålla utkik på SK-Gaming.com efter officiella uttalanden samt här på Fragbite där vi självklart kommer att spika upp all information som vi hittar.

Uppdatering: HeatoN har gjort en kort intervju med Gamingeye, som för tillfället är mycket överbelastat. I intervjun bekräftar han att de svenska CS-spelarna har lämnat SK. Det gäller alla spelare, även Hyper, då hans kontrakt också har gått ut eftersom det fanns "vissa delar i hans kontrakt som inte SK gjorde riktigt rätt".

HeatoN förklarar vidare att laget kommer att hålla ihop och att de inte är klanlösa. Vilken den nya organisationen blir avslöjas dock inte än på ett tag. Man kommer inte att delta på Optihack under det nya namnet. Det är oklart om spelarna dyker upp under ett annat namn.

Om ni inte kommer åt intervjun hos Gamingeye kan ni försöka komma åt en engelsk version hos eSLive.

470 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 470 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..