×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Hyper går till SK – IsKall ersätter i EYE

1
Eyeballers slog SK i CPL-finalen i Dallas för ungefär en månad sedan. Om han inte gjort det tidigare så gjorde nog spelaren Hyper ett mycket gott intryck på SK-spelarna just då, för idag offentliggjordes det att en av de mest betydelsefulla spelarna i Sveriges och världens bästa lag går över till Sveriges och världens näst bästa lag. Hyper går från Eyeballers till SK.
I ett pressmeddelande på sin hemsida skriver SK att man är mycket nöjda med Hyper som kommer ta över som ingame-kapten och man tror att det här kommer bli ett stort steg för Hyper som CS-spelare. Vidare berättas det att SK kommer gå över till en sexmannauppställning, och således införa ett klassiskt rotationssystem.

EYE har än så länge inte kommenterat händelsen officiellt, men EYE-spelaren GudeN berättade för oss att det som vanligt är pengarna som styr: – Pengarna styr, och det enda vi kan göra nu är att försöka klara oss utan Hyper. bds berättade dock att man inte köpt Hyper. Spelarövergången har alltså skett utan ersättning till EYE.

Vidare säger GudeN att förstärkning är på ingång, och att man redan sedan CPL haft klart med IsKall som full medlem: – IsKall har varit med sedan CPL, men vi har inte offentliggjort det förrän nu.

Beskedet att Hyper lämnar har kommit som en chock, och GudeN berättar: – Vi fick inte veta förrän igår att han hade bestämt sig för att gå, så det är klart att vi är chockade. Vi visste att han blivit erbjuden men efter att vi vann CPL så överlägset trodde vi att han skulle stanna.

Inför framtiden är GudeN måttligt hoppfull, något som är förklarligt eftersom laget precis har förlorat, som han själv uttrycker det, "en av världens bästa och mest kompletta spelare". – Vi har ju kvar vår super-taktiker, vilden, men vi såg alla hyper som en bra polare och en av världens bästa CS-spelare. Det är svårt att se att vi kommer bli bättre av att förlora honom. Jag tror nog att vi kommer klara oss ändå, och fortsätta spela CS på samma höga nivå som tidigare.

Ett sådant här besked är naturligtvis inte alltid populärt hos en klan, något som GudeN intygar: – Vi är inte sura på Hyper för hans beslut, bara besvikna.. Inte glada i alla fall.

En kort intervju med Hyper om varför, framtiden och vem han är finns hos SK-Gaming.com.
What attracted you to SK from EYE?
When I started playing this game I was watching NiP beat X3 in the CPL finals and I remember I wanted to be just as good as them and my biggest goal was to play with them. And when you get the chance to make a dream come true, I think you should grab that chance. Further more SK has a more stable organisation and I won’t have to worry of making it to an event anymore.

670 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 670 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..