×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Serbien

Brollan efter Dust2-premiären: "Aldrig varit ett fan"

1
Den svenska stjärnan är inte ett Dust2-fan.
Under torsdagen säkrade Ludvig "Brollan" Brolin och hans lag Mouz en plats i slutspelet av Betboom Dacha Belgrad efter att ha besegrat Virtus.pro med 2-1 i kartor.

Förutom att säkra en slutspelsplats innebar matchen också att Mouz säkrade sin första kartvinst på Dust2 sedan kartan återinfördes i den aktiva map-poolen. Brollan och hans mannar dominerade totalt på kartan som slutade 13-4 till Mouz.

I en intervju efter matchen berättade Brollan för CS-sajten HLTV att han trots lagets fina insats på kartan inte är en Dust2-anhängare.

— Sammantaget har jag aldrig varit ett fan av Dust2. Att spela Long, det är bara... Om du inte möts av 10 flashar är det ganska enkelt, om jag ska vara ärlig. Det beror så klart på hur man presterar men överlag ser jag inte riktigt poängen med kartan för den är bara för random, säger han och fortsätter:

— Det har alltid varit så för mig, ända sedan första gången jag spelade den. Det kan så klart vara en bra karta, jag behöver bara spela den mer. Jag har inte spelat den på länge eftersom det var min permaban i 2-3 år.

Brollans äventyr i Serbien fortsätter på lördag kväll då Mouz spelar semifinal i tävlingen. I semifinalen, som är schemalagd att spelas klockan 18:00, kommer Mouz att få möta vinnaren i fredagens match mellan Heroic och Made in Brazil.

Artikelbild: Mouz/X och Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..