×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Kartskaparen delar nya bilder av Cache — då kan den vara färdig

1
Det kan dröja innan Cache är färdig.
Tidigare i år släppte kartskaparen Shawn "FMPONE" Snelling de första bilderna av Cache i Counter-Strike 2. Nu har han delat med sig av ytterligare bilder på remaken.

I ett inlägg tackar han för responsen han fått under de senaste månaderna och skickar med tre nya bilder av hans framsteg. Likt bilderna som släpptes tidigare i år är det mittenområdet som är i fokus men denna gång syns även highway som leder upp till A-siten.

Senare avslöjade kartskaparen att det kan dröja innan Cache är helt färdig. I kommentar svarar han en användare som påpekar att kartan förmodligen inte är färdig förrän 2025 att så är fallet: "Du har rätt. 2025. Bästa jag kan göra för att hålla kvaliteten hög".

Se bilderna nedan:

Artikelbild: FMPONE/X

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..