×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Färdigspelat för NIP i ESL Pro League — förlorade mot FlyQuest

1
Det blir inget slutspel för Ninjas in Pyjamas i ESL Pro League.
Det var vinna eller försvinna för Ninjas in Pyjamas när laget ställdes mot FlyQuest i ESL Pro League under söndagen. Det slutade med förlust för den svenska organisationen.

Ninjas in Pyjamas
alex, BluePho3nix, maxster, r1nkle, xKacpersky

Australien FlyQuest
aliStair, dexter, INS, Liazz, Vexite

Matchens första karta spelades på FlyQuests kartval Ancient. Det förvaltade australiensarna på bästa sätt och vann med 13—7. När matchen fortsatte på Vertigo krävdes två raka kartvinster för NIP för att säkra en plats i slutspelet. Men FlyQuest visade sig vara för starka och australiensarna vann kartan med 13—6.

NIP har spelat turneringen utan lagets stora stjärna Fredrik "REZ" Sterner, som tvingades stå över på grund av sjukdom, och spelade därför med akademispelaren Kacper "xKacpersky" Gabara. Förlusten innebär att laget är utslagna ur turneringen och slutar därmed på en delad 17:e plats.

Artikelbild: Stephanie Lindgren
Videokälla: A1 Gaming League/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..