×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Entropiq fulltaliga igen — signar två tidigare Fnatic-spelare

1
Entropiq plockar in tre spelare.
För en månad sedan bänkade den tjeckiska organisationen Entropiq hela tre stycken spelare och har under den senaste månaden genomfört en ombyggnation av sitt CS-lag. Nu har organisationen presenterat den nya femma.

"Vi har tillbringat de senaste veckorna i diskussioner och tester för att få ihop bästa möjliga lista, och vi kunde inte vara lyckligare. Det finns gott om skicklighet, talang, erfarenhet och engagemang", skriver Entropiq i ett pressmeddelande.

Tizian "tiziaN" Feldbusch och Max "Marix" Kugener är kvar sedan tidigare i laget. In kommer Dion "FASHR" Derksen och Iulian "regali" Harjău, som båda har ett förlutet i Fnatic, samt den tidigare Astralis-spelaren Christian "Buzz" Andersen.

Łukasz "MWLKY" Pachucki och Blagoi "Oxygen" Dimitrov befinner sig fortfarande på lagets bänk. Luka "c0llins" Zivanović har sedan bänkingen hittat ett nytt hem i 00Nation.

Entropiqs femma
Christian "Buzz" Andersen
Dion "FASHR" Derksen
Max "Marix" Kugener
Tizian "tiziaN" Feldbusch
Iulian "regali" Harjău


Artikelbild: Entropiq/Pressbild, fnatic/X och PGL/Pressbild
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..