×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Brollan och isak vinner i ESL Pro League — får möta varandra

1
De två svenska stjärnorna ställs mot varandra i ESL Pro League.
Under dagen spelades de första matcherna i grupp C och D i ESL Pro League-gruppspelet. För de svenska deltagarna blev det två vinster och en förlust i öppningsmatcherna.

De svenska vinsterna kom i grupp C då både Ludvig "Brollan" Brolin och Isak "isak" Fahlén lyckades vinna sina öppningsmatcher med siffrorna 2-0. Svenskarnas lag MOUZ och Gamerlegion besegrade Bad News Kangaroo respektive ENCE Esports och får nu möta varandra i gruppens nästa spelomgång. Vinnaren i den matchen har sedan säkrat en slutspelsplats i tävlingen, vilket innebär att vi redan nu vet att minst en svensk spelare kommer att nå slutspelet.

Sämre gick det för Max "maxster" Jansson i Ninjas in Pyjamas. Den svenska organisationen, som lottats till grupp D, förlorade sin öppningsmatch mot Heroic med 0-2 i kartor och får fortsätta gruppspelet med en match mot Pera Esports på torsdag.

Artikelbild: Adela Sznajder/ESL och Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..