×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Australien

Svenska AWP-stjärnan klar för semifinal i Australien — får möta brassar

1
Tim "nawwk" Jonasson har säkrat en topplacering i helgens miljontävling.
I veckan spelas miljontävlingen ESL Challenger Melbourne på plats i Australien. Den svenska AWP-stjärnan Tim "nawwk" Jonasson och hans lag Apeks är ett av lagen som säkrat en plats i tävlingens slutspel.

Gruppspelet i tävlingen spelades färdigt på lördagsmorgonen svensk tid men Apeks säkrade en plats i semifinalerna redan på fredagsmorgonen då laget vann sin andra raka gruppspelsmatch när man besegrade Aurora med 13-11 på Overpass. Innan dess hade Apeks kört över det australiensiska hemmalaget Sunday med 13-2 på Ancient.

För Apeks väntar nu semifinal i tävlingen mot Made in Brazil. Matchen är schemalagd att spelas klockan 08:15 på söndag morgon. I den andra semifinalen ställs Aurora mot det polska laget Rebels Gaming.

ESL Melbourne har en sammanlagd prispott på 100 000 dollar (~1 miljon kronor) och förutom prispengar säkrar tävlingens segrare också en plats i höstens säsong av ESL Pro League.

Apeks vs MIBR

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: Apeks/X

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..