×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

CS-spelare bannas av ESIC — bröt mot bettingregler

1
Den amerikanska spelaren får en nio månader lång avstängning.
Häromveckan delade Esportens Integritetskommission (ESIC) ut en två år lång avstängning till det ryska CS-proffset Erkhan "gokushima" Bagynanov för matchfixning. Nu meddelar ESIC att ytterligare en spelare stängs av.

Den här gången är det den amerikanska spelaren Roheen "1goon" S som blivit avstängd av ESIC efter att ha utretts för att ha brutit mot kommissionens regler om betting. I ett pressmeddelande meddelar ESIC att 1goon stängs av i nio månader efter att man funnit bevis på att spelaren bettat på matcher i tävlingar där han själv varit med och spelat.

1goon har inte haft en särskilt framträdande karriär inom den nordamerikanska scenen men har spelat i den nordamerikanska upplagan av ESEA Advanced. Eftersom avstängningen är den andra på kort tid är det dock möjligt att fler sanktioner från ESIC kan vara på gång.


Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Pressbild/ESIC
Videokälla: Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..