×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS2-spelare stöter på osynlig motståndare — fusk eller bugg?

1
En motståndare som inte går att besegra.
Att skjuta motståndare i Counter-Strike kan vara svårt. Något som gör det ännu svårare är om motståndaren i princip är osynlig.

Detta var något som Reddit-användaren RenditionGaming fick erfara i veckan då han i en match stötte på en motståndare vars spelarmodell var i princip genomskinlig. Tack vare detta kunde motståndaren utan större problem dominera på servern.

I tråden "What is this?!?" visade RenditionGaming upp klipp från matchen för att få ett svar på hur situationen kunnat uppstå. En teori bland spelarna är att det skulle kunna röra sig om ett nytt typ av fusk eller någon form av bugg som förstör för spelaren.

Jag har stött på osynliga spelare tidigare i casual några gånger, men de var 100 % osynliga. Det faktum att du typ kan se deras pistol och delar av deras modell betyder att det antingen finns flera osynliga buggar, eller så har fusken steppat upp igen. Tyvärr är inget av alternativen en bra sak för spelet", skriver användaren Khranos i ett svar.

What is this?!?
byu/RenditionGaming inGlobalOffensive

Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike och RenditionGaming/Reddit
Videokälla: Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..