×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Officiellt: 19-årige AWP:aren lämnar Ninjas In Pyjamas

1
19-åringen presenterades för sitt nya lag redan för ett par veckor sedan.
Nu är det officiellt: Daniil "headtr1ck" Valitov lämnar Ninjas in Pyjamas för att fortsätta sin karriär i den ukrainska organisationen B8. Det meddelade NIP genom inlägg på sociala medier under måndagen.

Att headtr1ck skulle hamna i B8 kommer inte som någon nyhet då den 19-åriga AWP-spelaren redan presenterats för organisationen trots att övergången inte formellt färdigställts. De senaste veckorna har han också representerat B8 i flera tävlingsmatcher.

headtr1ck värvades till NIP i januari 2023 och hans tid i Ninjas In Pyjamas blev en turbulent period. Under 2023 genomförde organisationen flertalet ändringar i femman och de sportsliga resultaten uteblev.

I B8 ersätter headtr1ck sin landsman Artem "R1nkle" Moroz som värvades av just Ninjas In Pyjamas tidigare i vår.

B8 är nu:
Arseniy "cptkurtka023" Derevinskiy
Daniil "headtr1ck" Valitov
Andrii "npl" Kukharskyi
Ukraina Oleg "baz" Kulynych
Ukraina Dmytro "esenthial" Tsvir


Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..