×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Stjärncoachen berättar: Han är världens bästa CS-spelare just nu

1
Major-vinnaren avslöjar vilken spelare han tycker är bäst i världen just nu.
Andrey "B1ad3" Gorodensky och hans Natus Vincere skrev historia när laget blev det första någonsin att vinna en Major i Counter-Strike 2. Trots att B1ad3s lag vann den mest prestigefyllda tävlingen i världen tycker han dock inte att någon av Navis spelare är den bästa i världen just nu.

Det var när den dubbla Major-vinnande coachen gästade podcasten HLTV Confirmed som han fick frågan om vilken spelare som han anser vara världens bästa — en fråga han inte hade ett kort svar på. I sitt svar nämner han spelare som Ilya "m0NESY-" Osipov och Danil "donk" Kryshkovets som de givna spelarna men nämner också Håvard "rain" Nygaard och Mathieu "ZywOo" Herbaut som tänkbara kandidater.

— Det beror på hur man ser det. Alla säger att donk är superskicklig mekaniskt men han saknar erfarenheten och hans beslutsfattande är annorlunda. Han går mycket på känsla och inte erfarenhet och därför brukar sådant inte hålla över tid, säger han.

— Både m0NESY och donk har de bästa resultaten just nu, m0NESY som AWP och donk som rifler. Men frågar man erfarna spelare säger de att rain till exempel är väldigt underskattad och ibland är det viktigare. Man behöver inte alltid den bästa spelaren, man behöver en spelare som utför sin roll perfekt. Men pratar man från tittarens synsätt är m0NESY och donk de spelare som har högst rating just nu. Jag gillar hur m0NESY spelar, han är på en annan nivå i hur han skapar situationer på kartan och vad han gör på kartan.

Så ditt svar är m0NESY?

— Ja, m0NESY för tillfället. Men det är inte ett stort gap mellan honom och andra. Till exempel Mathieu "ZywOo" Herbaut är en fantastisk spelare och om han kommer igång kan han vara en lika bra spelare som m0NESY, men av någon anledning gör han inte det under press på stora scener.

Se B1ad3 diskutera frågan (2:09:20):

Artikelbild: João Ferreira/PGL och Pressbild/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..