×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Transferrykte: Cloud9 på väg att bänka två spelare

1
Topplaget ryktas göra fler ändringar efter förra veckans spektakulära övergång.
Förra veckan chockades CS-scenen när Virtus.pro annonserade att laget köpt loss den ryska stjärnspelaren Denis "electronic" Sharipov från Cloud9. Nu ryktas fler förändringar vara på väg i den amerikanskägda organisationen.

Ryktena härrör från uttalanden från de två ryska CS-profilerna Alexey "OverDrive" Birukov och harumi som bägge två skrev inlägg på sociala medier om att Ilya "Perfecto" Zalutskiy är på väg att lämna Cloud9. Enligt harumi har stjärnan, som precis som electronic värvades från Natus Vincere inför höstsäsongen 2023, valt att bänka sig själv i laget.

OverDrive påstår vidare att Abay "HObbit" Khassenov också är på väg bort från Cloud9, uppgifter som harumi inte delat. Enligt OverDrive kommer både Perfecto och HObbit att bänkas i laget.

Om uppgifterna stämmer innebär det att Cloud9 skulle vara nere på bara två spelare i sin CS-femma och därmed behöva bygga om helt kring duon Kirill "Boombl4" Mikhailov och Sergey "Ax1Le" Rykhtorov.

Artikelbild: Adela Sznajder/ESL och João Ferreira/ESL
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..