×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

AURA säkrar plats i LAN-finalerna av Max Skills Tournament

1
Det före detta succélaget gör Lilmix sällskap i LAN-finalerna i Stockholm.
2021 års stora succélag AURA är klart för LAN-finalerna av Esportal-tävlingen Max Skill Tournament. Femman, som består av den tidigare AURA-kärnan Gustav "FRANSSON" Fransson, Jonatan "bobeksde" Persson och Casper "SHiNE" Wennerberg samt Sean "eraa" Casido Knutsson och Sebastian "SeBreeZe" Sunnanbris är tillbaka på servern och imponerade i onsdagens kvaltävling.

Under kvalet gick laget obesegrade och gör nu Lilmix sällskap i slutspelet som spelas på plats på Inferno Online i Stockholm senare i vår. Lagets väg genom kvalet gick genom segrar mot bland annat Showmakerz i kvalets semifinal och Begrip i finalen. Finalen blev en ensidig historia som slutade hela 13-3 till AURA efter en överkörning på Overpass.

Sverige AURA
FRANSSON, bobeksde, SHiNE, eraa, SeBreeZe

Sverige Begrip
treckiz, R3edz, Karma, Ariant0, titulus

Under 2021 var AURA ett av Sveriges starkaste femmor. Efter att ha vunnit det öppna kvalet till RMR-tävlingen IEM Fall gick laget vidare och vann Elitserien höstsäsongen 2021. Flera av spelarna fortsatte sedan sina karriärer som proffs i 00Prospects och vann där ytterligare två Elitserien-säsonger.

Ytterligare två öppna kval kommer att hållas för tävlingen som har 80 000 kronor i prispott varav nästa kvaltillfälle är den 17 april. Finalerna spelas på lördag den 11 maj.

Artikelbild: Daniel Sandström

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..