×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

dev1ce hyllas för ny smart smoke på Ancient

1
Kan den här smoken ändra metan?
Gruppspelet i miljonturneringen IEM Chengdu är i full gång och det danska storlaget Astralis har inlett tävlingen på bästa möjliga sätt. Under tisdagen vann danskarna övertygande mot världsettan Faze Clan med 2-0 i kartor och säkrade därmed en plats i slutspelet.

Under matchens första karta Ancient visade dessutom Nicolai "dev1ce" Reedtz upp en ny intressant smoke som fått stor uppmärksamhet bland CS-spelarna i efterhand. I den fjärde rundan lade dev1ce nämligen en förebyggande smoke som omedelbart släckte den molotov som Faze Clan slängt för att förhindra motståndarna att ta kontroll över mid.

"Det är den här typen av grejer som gör CS så roligt. Mid är så jävla svårt att komma ut med en instant smoke från CT och en follow up-molly, detta kan bli meta", skriver Reddit-användaren Reasonable_Post3862 i en tråd som diskuterar smoken.

Se dev1ces smarta smoke:

Artikelbild: Stephanie Lindgren och ESL/Twitch
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..