×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

JW bekräftar: Inga fler spelarbyten i Eyeballers

1
Jesper "JW" Wecksell säger att det inte blir några fler ändringar i femman den närmaste tiden.
När Eyeballers häromdagen presenterade Maikil "Golden" Selim som lagets nya in-game leader hintade organisationens spelande ägare Jesper "JW" Wecksell att det skulle komma fler nyheter från Eyeballers-lägret den närmaste tiden. Nu bekräftar JW att nyheterna inte handlar om fler förändringar i lagets femma.

I en video som Eyeballers släppt på X säger JW att den sportsliga ledningen övervägde att göra fler ändringar i femman och att även hans egen roll som AWP:are var uppe för diskussion. I slutändan landade man dock i att man vill fortsätta satsa på sin nuvarande femma.

Vad de kommande nyheterna handlar om vill JW inte avslöja men i videon upprepar han att det rör sig om något som han tror att fansen kommer att uppskatta.

– Jag skulle säga att man ska vara väldigt taggad om man är ett Eyeballers-fan. Vi har mycket i görningen och vi tror att fansen kommer att gilla det, säger han och tackar sina fans för stödet.

– Vi är supertacksamma för alla som följer oss på resan och hoppas att ni fortsätter med det.

Eyeballers är:
Jesper "JW" Wecksell
Anton "Sapec" Palmgren
Peppe "Peppzor" Borak
Ludvig "HEAP" Alonso
Maikil "Golden" Selim


Artikelbild: Stephanie Lindgren och Pressbild/Eyeballers
Videokälla: Fragbite/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..