×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här är Alliances motståndare på Dreamhack Summer

1
Tre topplag har blivit inbjudna till sommarens upplaga av ESL Challenger Jönköping.
Under Dreamhack Summer i juni spelas miljonturneringen ESL Challenger Jönköping och det svenska laget Alliance blev det första att säkra en plats i tävlingen efter att ha vunnit det svenska kvalet tidigare i säsongen. Nu har ytterligare tre lag fått en direktinbjudan till tävlingen.

Under måndagen meddelade tävlingsarrangören ESL att topplagen Falcons Esports, Complexity Gaming och ENCE Esports gör Alliance sällskap i tävlingen vilket innebär att fyra av åtta lag nu spikats.

Vilka de resterande fyra lagen blir som får tävla på Dreamhack Summer avgörs genom kvalspel som avslutas i början av april. Fyra regionala kval kommer att hållas i Europa, Nordamerika, Sydamerika och Asien för att få fram de sista lagen till tävlingen.

Det europeiska kvalet inleds redan på tisdagen den 26 mars då ett öppet kval hålls till tävlingen. Fyra lag från det öppna kvalet tar sig sedan till det stängda kvalet där bland annat Tim "nawwk" Jonassons Apeks och Isak "isak" Fahléns Gamerlegion redan fått en inbjudan.


Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL, Adela Sznajder/ESL och Stephanie Lindgren
Videokälla: Elitserien/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..