×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Brollan får möta Complexity — kan säkra slutspelsplats i Majorn

1
Den svenska stjärnan har chansen att bli först med att säkra en slutspelsplats i Majorn.
Den första speldagen i Majorn blev en braksuccé för Ludvig "Brollan" Brolin och hans Mouz. Laget vann bägge sina matcher i de inledande spelomgångarna och har därmed gett sig själva bästa möjliga förutsättningar för att ta sig till slutspel i tävlingen.

Faktum är att Brollan och hans lagkamrater kan säkra en plats i slutspelet redan på fredagskvällen. Om Mouz besegrar Complexity Gaming, som vann sina inledande matcher mot Pain Gaming och Heroic, har laget säkrat en kvartsfinalplats.

Matchen mellan Complexity Gaming och Mouz är schemalagd att spelas klockan 15:00 på fredagen. Därefter gör Natus Vincere och Team Spirit upp om den andra kvartsfinalplatsen som kan säkras i fredagens spelomgång.

Lagen som riskerar att åka ut ur Majorn idag efter att ha förlorat sina första två matcher är Pain Gaming, The MongolZ, ECSTATIC och Furia Esports.

Alla fredagens matcher i Majorn


Bo1-matcher mellan lag med en vinst och en förlust
G2 Esports vs Cloud9
Heroic vs Virtus Pro
Eternal Fire vs Faze Clan
Imperial vs Vitality

Bo3-matcher mellan lag med två vinster (vinnaren går till slutspel)
Mouz vs Complexity
Team Spirit vs Natus Vincere

Bo3-matcher mellan lag med två förluster (förloraren blir utslagen)
Pain vs MongolZ
Ecstatic vs Furia

Artikelbild: João Ferreira/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..