×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

f0rest registrerad som avbytare till Majorn

2
Om en ordinarie spelare inte kan delta i Majorn kommer Patrik "f0rest" Lindberg att få hoppa in.
Den svenska CS-legendaren Patrik "f0rest" Lindberg är registrerad som avbytare för Complexity Gaming inför Majorn i Köpenhamn. Det rapporterar den amerikanska nyhetssajten Dust2.us.

Enligt sajten är den svenska 35-åringen Complexitys hopp ifall någon av lagets ordinarie spelare av någon anledning inte kan spela i Majorn. Att valet föll på just f0rest som avbytare anges vara "lite oväntat" då svensken inte spelat en tävlingsmatch sedan oktober förra året då han gjorde ett kort inhopp i Alliance i en match i onlineturneringen Yalla Compass.

– Vi letade efter en spelare som var bosatt i närheten av Köpenhamn eller en bit bort som inte var bunden till något lag eller hade några andra skyldigheter. Uppenbarligen har vi ingen avsikt att någonsin använda en avbytare under Majorn, det är enbart en backup vid sjukdom eller skada, kommenterar Complexity-chefen Graham "messioso" Pitt valet av f0rest som avbytare.

Majorn i Köpenhamn börjar på söndag men då Complexity Gaming är ett av de åtta lag som slipper att spela i Majorns första swiss-gruppspel kliver laget in i tävlingen först på torsdag nästa vecka.

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: Fragbite/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..