×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Populära CS-verktyget slutar fungera på Faceit — behöver betala miljonbelopp

1
Faceit vill ha nästan tre miljoner kronor om året.
Det populära analysverktyget Leetify har slutat fungera på matcher som spelas på spelplattformen Faceit. Detta efter att Faceit stoppat Leetify från att gratis ladda ned demos från plattformen.

I ett blogginlägg skriver Leetify att Faceit ändrat sin policy och att plattformen nu vill att Leetify ska betala 270 000 dollar (~2,7 miljoner kronor) årligen för att få tillgång till plattformens demos. Enligt Leetify skulle detta innebära en fördubbling av bolagets kostnader för infrastruktur och att man därför inte kan gå med på kraven.

Enligt Leetify fick bolaget bara "några dagar" på sig att anpassa sig till ändringarna och att Leetify under två veckors tid försökt att få till en lösning men att Faceits representanter inte svarat på bolagets frågor.

Faceit har inte öppet kommenterat Leetifys blogginlägg men på sociala medier skriver flera CS-spelare att de hoppas att de två bolagen ska kunna hitta en lösning framgent.


Artikelbild: Pressbild/Faceit och Leetify
Videokälla: Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..