×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Serbien

Spelarbyte i hampus lag — 23-åring ersätter talangen

1
3 månader tog det innan första lagförändringen.
Organisationen BLEED med Hampus "hampus" Poser i spetsen har nu genomfört sin första förändring i laget. Det är talangen Laurentiu "lauNX" Tarlea som får stiga åt sidan för Vladan "VLDN" Radevic.

Launx som kom på lån från Falcons Esports återgår nu till sina rättmätiga ägare efter en mindre lyckad laginsats. Anledningen till att man inte köper loss yngligen, som man haft förtur att göra var den missade Majorn.

Resultaten i stort har inte varit i linje med vad man önskat och senast i European Pro League åkte man ut på en 9-12e plats.

Bättre har det gått med VLDN, som också är på lån, då man med honom redan hunnit ta en pallplats, nämligen silver i RES Regionala högsta division (Europa).


Artikelbild: Bleed
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..