×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska stjärnskottet lämnar Sprout — petas för akademispelare

1
Olle "spooke" Grundström får hitta nytt lag till nästa år.
Sprout och det svenska stjärnskottet Olle "spooke" Grundström går skilda vägar. Det meddelar Sprout genom ett inlägg på sociala medier.

Ersättare för svensken blir den danska 17-åringen Emil "SL1m3" Stolz som flyttas upp från Sprouts akademilag. Även Rasmus "Zyphon" Nordfoss, som varit utlånad till Heroic, återvänder till Sprouts femma inför 2024.

Den svenska 22-åringen, som var nominerad i kategorin "Årets stjärnskott" i Max Awards, får lämna laget efter en sportsligt godkänd säsong där Sprout bland annat vunnit en upplaga av European Pro League samt nått final i två upplagor av onlinetävlingen CCT East Europe Series. Som bäst har laget varit rankade på plats 33 på CS-sajten HLTV:s världsranking.

Innan spooke anslöt till Sprout var han en del av det framgångsrika akademilaget 00Prospects. Med Prospects vann spooke bland annat två säsonger av Elitserien i rad.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: CCT/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..