×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rendezvous

EYE slår The Titans och vinner Rendezvous XI

1
Banorna för finalen var i vanlig ordning Dust2 och Nuke. Eftersom The Titans kom från loser bracket var de tvungna att vinna två banor medan det räckte med en bana för EYE. Matchreferat finner ni som missade matchen nedan. Har ni inte tålamodet finns resultatet längre ner i nyheten.
Eyeballers inledde som anfallare med att attackera B2, där Drally satt och tryckte. Drally lyckades med en mäktig USP-spray plocka hela tre Eyeballers-spelare, vilket gjorde att svenskarna förlorade pistolrundan.

Efter en ecorunda kände sig Eyeballers redo att konfrontera danskarna och hivade fram AK-47:orna. Det gick däremot mindre bra och The Titans vann rundan utan större dramatik. Detta ledde till ännu en eco från EYE. Econ slutade med apterad bomb i B2, som The Titans dock kunde desarmera utan några problem.

Runda nummer fem hade EYE återigen vapen och prövade den här gången lyckan i B1. Det slutade med ett 2on2-läge, som archie sopade hem med en mysig AK-spray. Rundan därpå var av stor ekonomisk betydelse, eftersom det var EYE:s chans att, ekonomiskt, ta sig in i matchen efter den förlorade pistolrundan. Man tappade dock tidigt två spelare och fann sig rushandes trappen med ett tvåmansunderläge. Det såg ut att gå hyfsat, men sedan laggade HLTV:n till och The Titans hade desarmerat bomben. 5-1 till danskarna.

Trots den förlorade rundan köpte EYE. Den här gången bar det av mot B2. The Titans gjorde ett rätt bra jobb i afterplant, men var aningen för långsamma och bomben hann smälla, vilket ledde till att de blev tvungna att köra en eco, som EYE trots en del mindre problem vann. 5-3 till The Titans.

Runda nio bestämde sig EYE till slut för att anfalla B1, vilket gick rätt okej. Det slutade med ett 2on2-läge, dock kraschade whimp (The Titans), så The Titans förlorade rundan och blev tvungna att köra en eco.

Vid det här läget var ställningen 5-5 och EYE hade just återhämtat sig från pistolrundans underläge. The Titans visade sig dock revanschsugna efter den snöpliga kraschen och vann rundan helt utan dödsfall efter en misslyckad B1-fake från EYE.

EYE kom dock tillbaka med blodad tand och satsade på en brutal B2-rush, som också lyckades efter fint spel från bland andra archie. 6-6.

Den trettonde rundan var något trevande och resulterade i dödsfall lite här och var. Slutresultatet blev dock ett 2on2-läge i B2 med apterad bomb. GudeN räddade läget med en stor spray, som också tvingade The Titans till en eco följande runda. EYE tog econ och ledde sedan med 8-6 inför sista rundan.

Den sista rundan blev en sorts upprepning av föregående runda, som också den här gången klarades ut väl av EYE. Vid sidbyte var ställningen 9-6 till EYE. archie slutade på hela 22 frags.

The Titans inledde terroristkarriären med en snabb B2-rush, som EYE inte hade mycket att sätta emot. Danskarna tog sig enkelt in i bombplatsen och försvarade den väl med sina Glocks. Den efterföljande ecorundan slutade med att EYE plockade hela tre Titans-spelare, genom att rusha in i B1 (där bomben var apterad) precis när danskarna skulle fly mot långa. Den andra econ var däremot inte lika lyckad och danskarna vann den utan några som helst problem.

Den alltid lika viktiga fjärderundan satsade The Titans, precis som de så ofta gjorde i matchen mot Ownage, mot B2. Det gick dock inte särskilt bra, då archie, Calippo och Hyper stod redo med Colts. Situationen mynnade i ett 1on3-läge, som EYE enkelt plockade hem. För att ta sig ur det ekonomiska underläget som den förlorade pistolrundan tagit fram krävdes nu ytterligare en runda. Denna runda fick man också mycket lägligt när The Titans gjorde ett par något tafatta försök att attackera B1. Efterföljande runda hade EYE tvingat The Titans ner i budgetträsket och fick således ecofrags i trappen.

För att bryta ecotrenden satsade danskarna sedan på deras säkra kort, en B2-split. Det hela slutade med Crw (EYE) mot Eraz (The Titans). Crw lyckades vinna rundan efter att ha prickat Eraz med AK-47:an och desarmerat bomben.

The Titans fortsatte med en B2-rush och lyckades den här gången vann de rundan efter att ha intagit bombplatsen utan manfall och sett resterande tre EYE-spelare springa iväg. 4-4.

För omväxlingsskull, kanske, gick The Titans den här gången B1. Trots en fin insats av GudeN i slutsekunderna kunde danskarna hindra svenskarna från att desarmera bomben och plocka hem en viktig runda. 5-4 till The Titans och totalt 13-11 till EYE.

Runda tio. The Titans attackerar B2 och överlevande EYE-spelare flyr mot B1, dit också Titans springer för att sumpa svenskarnas ekonomi. EYE lyckades dock inte freda sig och förlorade all deras utrustning. Rundan därpå blev en upprepning, där EYE istället för att gömma sig i B1 valde gropen på långa, dit Titans ändå tog sig och hann plocka en spelare. 7-4 till Titans och totalt 13-13.

Efter förlustsviten tvingades EYE till eco där den största bedriften bestod av en teamkill av Eraz på KK (The Titans). Vid ställningen 8-4 behövde verkligen EYE ta sig tillbaka in i matchen, vilket de också gjorde utan någon större dramatik. 8-5 till Titans och totalt 14-14.

Vinnaren av nästa runda skulle ha sämst lika och det visade sig att den fördelen skulle bli The Titans sedan man tagit hela tre EYE-spelare på långa. Den sista rundan, där The Titans kunde plocka hem matchen och som EYE måste vinna för att få lika, började inte bra för EYE:s del då KK (The Titans) knäppte Calippo med AWP från terroristspawn i början av rundan. Lite senare dog också archie och EYE var då i ett 3on5-underläge med två man i B1 och en man i B2. Danskarna attackerade B1 och kunde utan större manfall vinna den första banan med 16-14.

Slutresultat Dust2: 16-14 till The Titans


Till skillnad från vad som är brukligt på CPL använder man på Rendezvous två olika banor. Bana nummer två blev Nuke, där Titans fick inleda som terrorister sedan EYE vunnit slantsinglingen.

Terroristtaktiken blev en B1-rush som lyckades riktigt bra. Danskarna förlorade bara två man och kunde därmed kalla sig vinnare av pistolrundan. Runda nummer två blev som väntat en ecorunda för EYE, som lyckades knipa två Titans-spelare, vilket får ses som godkänt. Följande ecorunda blev däremot inte lika lyckad och danskarna klarade sig helskinnade ur upplevelsen.

Den fjärde rundan såg länge ut att gå EYE:s väg, vilket den i och för sig också gjorde, men inte utan lite dramatik. The Titans lyckades hoppa ner från B1 till B2 genom ventilationen, trots att B1 i princip hölls av EYE. Bomben apterades men kunde desarmeras trots att en dansk fortfarande var i spel. Rundan gick således till EYE. 3-1 till The Titans.

Följande runda kutade The Titans rampen mot B2, där de fick smisk. 3-2 till The Titans. Rundan därpå togs sig The Titans återigen ner i B2 där de kunde lägga bomben och återigen återintog EYE bombplatsen.

Detta tvingade danskarna till en eco riktad mot rampen, som såg riktigt farlig ut och slutade med ett 1on1-läge mellan GudeN och Drally, som GudeN dock vann. Rundan efter visade danskarna att de inte fått nog av rampen, och sprang dit igen. Återigen blev det hyfsat jämnt, men EYE vann efter en avslutande frag från GudeN. 5-3 till EYE.

The Titans vägrade fortfarande att köra långsamma taktiker och rushade B1, där EYE väntade på udda positioner på ytterligare en rundvinst – som de fick. Resultatet blev en ecorunda återigen riktad mot rampen.

Sedan kassakistan fått sitt lyft rushade Titans ramp och B1, med fokus på B1, i ett försök att ta sig ner till B2 via rampen och ventilationen. Det slutade återigen i ett jämnt läge som EYE vann.

Rundan därpå tog danskarna det lite lugnare och gick relativt sent in i B1. Det fungerade inte särskilt bra och slutade med ännu en rundvinst för EYE, vilket innebär eco för danskarna. Econ gick ut på att kuta yard, där danskarna dog. 10-3 till EYE.

Runda 14 körde danskarna en beprövad ramprush, som slutade med ett 1on2-läge mellan Drally (The Titans) och GudeN (EYE) och Calippo (EYE). Drally kostade på sig att underhålla publiken lite då han smög bakom GudeN från ramprummet och ner i B2, där han sköt honom i huvudet. Calippo hittade han i ventilationen vilket slutade med rundvinst för The Titans.

The Titans vann även den sista rundan med hjälp av en ramprush. Första halvlek slutade 10-5 till EYE.

EYE:s pistolrundetaktik som terrorister var en sen B1-rush, som lyckades riktigt bra. Tyvärr laggade HLTV:n, så jag kunde inte se detaljerna, men det sköts en hel del headshots. The Titans eco var riktigt svårflirtad och slutade med ett returmöte mellan GudeN och Drally, som GudeN vann. The Titans andra eco var inte riktigt lika fin, men de fick i alla fall Hyper.

Den fjärde rundan visade EYE upp en stilig B1-rush där Titans aldrig ens kom in i bombplatsen. Rundan därpå, där EYE kunde fixa sig deras femte runda, vilket skulle innebära sämst lika, hade danskarna eco och förlorade rundan. 5-0, totalt 15-5 till EYE.

Den sjätte rundan apterade EYE bomben i B2 och kunde, trots att danskarna desarmerade bomben, vara hyfsat nöjda då de lyckades plocka alla utom en CT:s, vilket nog vara ett hårt slag mot den redan ansträngda danska ekonomin.

Den sjunde rundan, där EYE kunde avgöra, styrde de ännu en gång ner mot B2. Den här gången gick försvaret av bomben bättre och GudeN kunde vinna rundan för EYE, som således vann Nuke med 16-6, vilket innebar att EYE vann finalen och Rendezvous XI.
Orkar ni inte läsa allt det där, som blev en aning längre än vad som var tänkt, kan jag berätta att The Titans vann Dust2 med 16-14 efter att EYE först vunnit med 9-6 som terrorister. På Nuke förlorade EYE pistolrundan som CT:s, men kom igen starkt med hela tio raka rundor, men släppte sedan två på slutet. Som terrorister kopplade de ett hårt grepp och vann banan utan några större problem.
EYE vs. The Titans
Dust2: 14-16
Nuke: 16-6

EYE: archie, GudeN, Hyper, Crw och Calippo.
The Titans: eGene, Eraz, whimp, KK och Drally.

Demos: HLTV och archie
Placeringarna blev till slut dessa:
1. EYE (20 000 SEK)
2. The Titans (7000 SEK)
3. Ownage (3000 SEK)
4. Clan-VIC
5-6. Team Gamers.nu
5-6. Turtle
7-8. Begrip
7-8. e2sports
9-12. Online
9-12. Whatever.se
9-12. Temporary!
9-12. Playtown.dk
13-16. Team Virus
13-16. ARENA
13-16. dot.spot
13-16. XiSM
17-24. ex. filius
17-24. feared
17-24. SOGUD
17-24. pandeskud
17-24. 2much
17-24. Naz hoes
17-24. Team Yo
17-24. NoM
Ownage, som tidigare har haft det svårt i SEL visade på Rendezvous att de hör hemma i toppen. Även Clan-VIC, som har varit ganska tystlåtna sedan man värvade saMan och Sydow, lyckades bra på det här evenemanget. Framgången skedde dock på Onlines bekostnad och deras placering på evenemanget var sämre än vad många hade väntat sig.

148 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 148 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..