Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rendezvous

Dramatik i loser bracket på Rendezvous XI

1
Den andra omgången i loser bracket i slutspelet på Rendezvous XI har just klarats av och det blev dramatiskt. Det hela började med ungefär en halvtimmes försening då ett lag i varje match fick flytta eftersom det satt för nära motståndaren.
Turtle vs. Ownage – 9-16 (3-12) [HLTV]
Clan-VIC vs. Team Gamers.nu 22-20 (5-10, 10-5, 2-1, 1-2, 1-2, 3-0) [demo kommer]
Ownage inledde starkt som försvarare i matchen mot Turtle och plockade hela 12 av 15 rundor, efter ett par fina individuella prestationer. Turtle gjorde vad de kunde, med jokkan i spetsen, efter sidbyte, men i längden kunde de inte stå emot Ownages rundövertag.
För Ownage: fnazze, Magix, MegatoN, rvd och Zad
För Turtle: poex, speedi, jokkan, BT och wiz
Matchen mellan Clan-VIC och Team Gamers.nu blev en riktig rysare. Team Gamers.nu började som försvarare och höll tätt tio rundor vilket är klart godkänt som försvarare på Train.

På pistolrundan i den andra halvleken lyckades Skipper från Team Gamers.nu döda alla fem försvararna men den sista fragen kom för sent och saMan hann desarmera bomben innan han dog.

Dessvärre för Team Gamers.nu var Clan-VIC också duktiga som försvarare. Efter sju spelade rundor i den andra halvleken hade Clan-VIC vänt matchen och ledde med 11-10. Team Gamers.nu kom tillbaka i slutet av halvleken och efter flera jämna rundor gick matchen till övertid.

Clan-VIC vinner den första förlängningshalvleken med 2-1 efter att ha vunnit pistolrundan som anfallare. I den andra halvleken av förlängningen vann Clan-VIC pistolrundan och de flesta trodde nog att det var kört fört Team Gamers.nu. Men de vände med Deagles och kunde ta de två återstående rundorna och tvinga fram ännu en förlängning.

I den tredje förlängningshalvleken började Clan-VIC som försvarare och chansade på att gå till B2. Större delen av Team Gamers.nu rushade gränden och fann att B1 var öppen. De fortsatte mot B2 och lade bomben där. Clan-VIC kom dock igen starkt och vann rundan.

Team Gamers.nu kunde emellertid köpa redan den andra rundan eftersom de förmodligen inte köpte den första. Precis som sist de spelade anfallare i förlängningen lyckades de vända halvleken till deras fördel och de ledde nu med 2-1 inför den fjärde förlängningshalvleken.

Clan-VIC hamnade i ett klurigt underläge på pistolrundan som anfallare i den fjärde förlängningshalvleken. Vintan var ensam mot Nebb och cruZ (3 hp). Vintan lyckades först studsa fram ett HS mot Nebb och gjorde sedan en fin manöver för att oskadliggöra cruZ. Den här gången höll de i spelet och kunde avgöra matchen till sin fördel efter 3-0 i den fjärde förlängningsperioden. Slutresultatet blev 22-20 till Clan-VIC efter nästan två timmars spel.
För Clan-VIC: saMan, Sydow, Vintan, Soft och geno
För Team Gamers.nu: Nebb, cruZ, cArn, Skipper och dsn
Matcherna som komma skall är dessa. De skulle egentligen ha börjat 18:00 båda två men de är lite försenade på grund av den utdragna matchen mellan Clan-VIC och Team Gamers.nu.
Winner bracket – Train

Eyeballers vs. The Titans

Loser bracket – Cobble

Clan-VIC vs. Ownage
Precis som vanligt kommer HLTV-IP:n hos HLTV.org när det börjar närma sig matchstart. Placeringarna så här långt på Rendezvous XI ser ut så här:
5-6. Team Gamers.nu