×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

draken klar för CCT EE-slutspel med nya femman

1
William "draken" Sundin har fått en bra start med sitt nya lag.
Inför hösten anslöt William "draken" Sundin till det ukrainska laget IKLA (tidigare Esports Club Kyiv). Nu har svensken säkrat sin första slutspelsplats tillsammans med laget.

Det är i onlineturneringen CCT East Europe Series som draken och IKLA tagit sig till slutspel efter ett framgångsrikt swiss-gruppspel. Laget säkrade avancemang efter att ha vunnit tre matcher och bara förlorat en i gruppspelet.

Segrarna kom mot Arcred, 9 Pandas och Team Sampi medan förlusten kom mot den huvudsakligen belarusiska femman Question Mark (ej att förväxla med Tim "susp" Ångströms femma som för närvarande spelar under samma namn).

draken själv har spelat stabilt och noterats för en HLTV-rating om 1,11 över de fyra matcherna. I slutspelet kliver IKLA in i åttondelsfinalen dit åtta lag också fått en direktinbjudan.

Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent
Videokälla: Elisa Esports/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..