×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

HeatoN och GeT_RiGhT hyllar mixlaget efter bragden: "Extremt roligt"

1
CS-legendarerna hyllade de svenska spelarna efter kvalbragden.
Under helgen stod det svenska mixlaget knasigT för en fantastisk insats när man lyckades vinna det öppna europeiska kvalet till storturneringen IEM Sydney. Efter succén valde två av Sveriges största CS-legendarer — Emil "HeatoN" Christensen och Christopher "GeT_RiGhT" Alesund — att uppmärksamma spelarna.

"Extremt roligt att se spelarna i Knasigt prestera så här, framtiden för svensk CS ser fantastisk ut!", skrev HeatoN efter att knasigT besegrat polska Thunderflash i den avgörande kvalmatchen.


Även GeT_RiGhT följde knasigT under kvalet och uppmärksammade svenskarnas bedrift.

"Ett gäng svenskar kvalificerade till det stängda kvalet till Sydney, det här gör mig superglad", skrev GeT_RiGhT om kvalresultatet.


Genom segern i det öppna kvalet har knasigT säkrat en plats i den stängda kvalfasen till IEM Sydney. Där väntar motstånd i absoluta världsklass i form av bland annat Ninjas in Pyjamas och Apeks. Det stängda kvalet spelas med start den 23 augusti.

knasigT är:
Victor "virree" Bäckström
Aleksandar "jayzaR" Zarkovic
Arvid "avid" Åberg
Oliver "Debo" Hallel
Ludwig "Ludwig" Eriksson

Artikelbild: Pressbild/Godsent och Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..