×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Klart: Här är Godsents nya helsvenska CS-femma

1
Det är nu klart vilka spelare som kommer att representera Godsent i höst.
Efter ett par månader utan en komplett laguppställning har den svenska organisationen Godsent nu presenterat sin nya CS-femma. Laget värvar in de före detta 00Prospects-spelarna Johan "Hype" Engblom och Jonatan "bobeksde" Persson samt flyttar Maikil "Golden" Selim från sin tidigare coachposition till en ny roll som spelare.

Utöver de nya spelarna fortsätter Erik "ztr" Gustafsson och Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora samtidigt som lagets analytiker Kevin "kevve" Bohlin axlar rollen som coach. Supertalangen Joel "joel" Holmlund, som bänkades av Godsent i slutet av maj, är fortsatt utanför den aktiva spelartruppen.

Godsents nya femma spelar sina första tävlingsmatcher redan nästa vecka då laget deltar i det öppna kvalet till IEM Fall som spelas i Sydney senare i höst.

Godsents uppställning:
Maikil "Golden" Selim
Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora
Erik "ztr" Gustafsson
Johan "Hype" Engblom
Jonatan "bobeksde" Persson

Kevin "kevve" Bohlin (coach)


Artikelbild: Daniel Sandström och Kalle Strömgren
Videokälla: Eden Esports/Twitch

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..