×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

NIP vinner nagelbitaren mot Imperial — vidare till gruppspelet i IEM Cologne

1
Efter en otroligt spännande match är Ninjas In Pyjamas klara för gruppspelet.
Vinna eller försvinna var det som stod på spel när Ninjas in Pyjamas ställdes mot Imperial Esports. Matchen startade på brassarnas kartval Overpass och det var jämnt till en början. NIP som startade som CT och vann de två inledande rundorna. Trots detta så kunde så kunde Imperial få en stark T-sida med sju vunna rundor.

Svensklaget vann även den andra pistolrundan samt två rundor direkt därpå. Efter detta tog dock Imperial kommando och NIP hade inte mycket att säga till om, 16-13 slutade kartan till Imperial. Näst på tur var Ancient och där var NIP helt dominanta. De förlorade endast sex rundor och allt skulle nu avgöras på Nuke.

Nu vann Imperial sin första pistolrunda samt de två rundorna som följde. NIP kunde efter detta tillslut komma igång på sin CT-sida och fick med sig nio rundor till sidbytet. NIP vann den andra pistolrundan och tog lite kommando. Men efter en viktig runda så vände matchen och det fortsatte jämnt. Vid 14-14 hamnade Daniil "headtr1ck" Valitov i en 1on2 som han lyckades vinna med endast 1hp kvar.

Trots ett svagt köp kunde Imperial tvinga kartan till övertid. NIP började här rulla och förlorade inte en runda till utan stängde kartan, och därmed matchen, med 19-15. I och med detta är NIP klara för gruppspelet av IEM Cologne och ställs i sin första match mot Faze Clan.


Ytterligare en svensk spelare hade en chans att säkra en plats i gruppspelet. Detta var Tim "nawwk" Jonasson från Apeks. De föll dock i sin match mot OG.



Öppningsmatcher i gruppspelet


Lördag 29 juli


Söndag 30 juli

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..