×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Monsteraffär inför CS2 — extremt sällsynt Dragon Lore såld för nästan 3 miljoner kronor

1
Affären är en av de största dokumenterade försäljningarna någonsin.
En Factory New AWP Dragon Lore med fyra IBP Holo-klistermärken från Katowice 2014 har sålts i en affär värd 265 000 dollar (~2,8 miljoner kronor). Det rapporterar den välkända skinsamlaren MitaoCat som agerat mellanhand i affären.


Enligt esportprofilen Jake Lucky ska skinet ha använts av några av världens främsta CS-spelare, bland annat Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Ilya "m0NESY" Osipov. Det är dock inte kopplingen till proffsspelarna som gör skinet så dyrt utan det är i huvudsak de fyra klistermärkena som i sig är värda stora summor pengar.

Under de senaste åren har marknaden för sällsynta Counter-Strike-skins exploderat och inför Counter-Strike 2 har flera stora affärer genomförts. För bara ett par månader sedan såldes en AK-47 Case Hardened Blue Gem med fyra Titan Holos från Katowice 2014 och en Karambit Case Hardened Blue Gem tillsammans för över 500 000 dollar (~5,1 miljoner kronor).

Den dyraste skin-affären någonsin ska dock ha ägt rum år 2021. Då uppges en AWP Dragon Lore (Souvenir FN) ha sålts tillsammans med en AK-47 Case Hardened för 780 000 dollar (~8,3 miljoner kronor).

Artikelbild: MitaoCat/Twitter
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..